ERZURUM / PALANDÖKEN - Remzi Sakaoğlu Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

Fizik ve Biyoloji Alanlarında bölge birincisi olan Mehlika İclal PAYLAN ve Alya AĞAR merkezimizi Ankara'da temsil edeceklerdir.

Danışman Öğretmenlerimiz Asiye Pınar KÖKSAL TOPCU ve Mustafa AKAY 'a başarılar dileriz...

Mrt

TÜBİTAK 2204-A Bölge Finaline 5  alanda davet edildi. Erzurum genelinde en fazla proje ile katılan kurumumuz, başarılı projeleri ile standları taraflı tarafsız tüm ziyaretçilerin uğrak yeri oldu.

Mrt

MATEMATİK, FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ VE TEKNOLOJİ - TASARIM ALANLARINDA BÖLGE FİNALLERİNE DAVET EDİLDİ.

Ock

Merkezimiz matematik öğretmeni Mustafa AKAY'ın organize ettiği 3*3 zeka küpü yarışması düzenlendi. Yarışmaya ilkokul ve ortaokul kademesinde okuyan tüm öğrenciler davet edildi. 42 öğrencinin kıyasıya yarıştığı yarışmada, velilerde çocukların heyecanlarına ortak oldular. Birinci olan yarışmacı 1.000TL , ikinci olan yarışmacı 750 TL ve üçüncü olan yarışmacı ise 500TL hediye çeki kazandı.

Ock

Ekm

KURUMUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ MUSTAFA AKAY TARAFINDAN VERİLEN ZEKA KÜPÜ EĞİTİMİ SONRASINDA ÖĞRENCİLER BİLİMLE ÖĞRENDİKLERİNİ SANATA DÖNÜŞTÜRDÜ. CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E DUYULAN MİNNETİN ÜRÜNÜ OLAN BU TABLO 60 ÖĞRENCİ İLE 1 HAFTADA 1023 ZEKA KÜPÜ KULLANILARAK CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMALARI İÇİN TASARLANMIŞTIR.

Ara

Coğrafya Öğretmenimiz Güldane MERAL ile "Soğuk ve Beyaz Kıta Antarktika'nın Sıcak Noktası Erebus Volkanı ve Bilsem Öğrencilerinin Bilgi-Farkındalığının İncelenmesi" isimli bildirisi-poster sunumuyla 7. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu ve 3. Kutup Şenliğine katılım sağladık.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİ KAYIT İŞLEMLERİ.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri-
Ata Sporlarımızdan Geleneksel Okçuluk, Matrak, Tomak ve Mas Güreşi Gösterisi gerçekleştirildi. Bu güzel ve eğlenceli günden güzel anılar.

Haz

Sanat sokağımızın duvarını süsleyen bu güzel eser için resim öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

Kurumumuz sınıf öğretmeni Gökçe KÜLTÜR editörlüğünde KÜLTÜR BAKANLIĞI ONAYLI ISBN numaralı 10 kitabımızı kaleme alan 77 minik yazarımız, imza günlerinde okuyucuları ile kitaplarını buluşturdular.

Haz

Öğrencilerimizin güzel sunum ve tartışmalarıyla ilk münazaralarımızı gerçekleştirdik.

Haz

Türkiye Zeka Oyunları Şampiyonasında Türkiye finallerine kalan 2,3, ve 4. Sınıf öğrencilerimiz, Danışman öğretmenimiz Gökçe KÜLTÜR eşliğinde Ankara’da TZV Türkiye Finallerine katıldılar. Remzi Sakaoğlu Bilsem ailesi olarak başarılar dileriz.