ERZURUM / PALANDÖKEN - Remzi Sakaoğlu Bilim ve Sanat Merkezi

Haz

Öğrencilerimizin güzel sunum ve tartışmalarıyla ilk münazaralarımızı gerçekleştirdik.

Haz

Türkiye Zeka Oyunları Şampiyonasında Türkiye finallerine kalan 2,3, ve 4. Sınıf öğrencilerimiz, Danışman öğretmenimiz Gökçe KÜLTÜR eşliğinde Ankara’da TZV Türkiye Finallerine katıldılar. Remzi Sakaoğlu Bilsem ailesi olarak başarılar dileriz.

Haz

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında geçen hafta Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif ÇADIRCI Hocamızla "Doğadan Soframıza" konulu konferansımızı gerçekleştirdik.
Bu hafta ise "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Erzurum" konulu konferansımızı merkezimizin konferans salonunda saat 19:30'da
Erzurum Teknik Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU
Hocamızın katılımıyla gerçekleştirdik.
Katılımları için Öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Tübitak Bölge sergisindeyiz. Projesi geçen danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

‘Doğadan Sofraya Bilim’ isimli AB projesi kapsamında okulumuzda Bilim Söyleşisi yapan Sayın Prof. Dr. Elif Çadırcı hocamıza ve okulumuzu bu projeye dahil eden Fen Bilimleri öğretmenimiz A. Pınar KÖKSAL TOPCU’ ya çok teşekkür ederiz.